Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Teakalandok: Earl Grey gyümölcskenyér és tea

február 9 @ 16:30 - 19:00

7500Ft

Havonta egyszer jelentkezem a Teakalandok sorozattal, amikor a teát párosítjuk, kóstoljuk valamilyen más, de hozzá illő finomsággal.  Gyere, fedezzünk fel új ízeket együtt.

Januárban a híres Earl Grey teás gyümölcskenyeremet sütjük meg, melyet a klasszikus Earl Grey teával aztán össze is kóstolunk. De ne aggódj, jut belőle hazavinni is sütis dobozban.

A program 2 részből áll:

 

1. rész: teatanfolyam

Bevezetés a valódi teák világába. Honnan származik a tea, és hogyan kerül a cserjéről a csészénkbe? Mitől fehér-, zöld-, vagy fekete egy tea? Hol hogyan fogyasztják? És hogyan fogyasszuk mi?

Öt különböző típusú alapteát KÓSTOLUNK, különböző földrészekről, kiemelve az angol teázási szokásokat, a klasszikus Earl Grey teával a középpontban.

 

2. rész: teasütemény készítése

Az alapteák közül egy közkedvelt fekete teát, az Earl Greyt egy klasszikus teasüteménybe, a gyümölcskenyérbe is belesütünk, hogy aztán összekóstolhassuk őket.

Ne aggódj, hazavinni is jut belőle, formás kis sütisdobozban.

 

 

 

Részletek

Dátum:
február 9
Időpont:
16:30 - 19:00
Összeg:
7500Ft
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Ételműhely gasztrostúdió
Szent István tér 6.
Budapest, 1042 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.facebook.com/etelmuhelygasztrostudio/

A jegyárak tartalmazzák a tea- és gyógytea bemutatót, 5 tételes kóstolót korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, a saját, helyszínen elkészített teakeveréket (50g), személyes tanácsadást és a tanfolyam anyagát nyomtatott formában.

Páros kedvezményes jegyek 13.000,- Ft/2 fő áron kaphatóak.

A tea programokra a helyek korlátozott számban érhetőek el a workshop kiscsoportos jellege miatt. A programokra minden esetben bejelentkezés szükséges!

Jelentkezés a tea programokra