Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezető teakóstoló- Zöld teák, fehér teák

március 23 @ 17:00 - 19:30

7500Ft

Itt a tavasz, a természet zöldül, és vágyunk a friss, ropogós, üde ízekre.

Ezt nyújtják a teák világában a fehér teák és zöld teák.

Ezen a workshopon csupa különlegességet kóstolunk, több kontinensről. Garantált lesz a felfrissülés és a tavaszi újjászületés érzése.

Hívd el a barátnődet is, páros jeggyel jobban jártok.

A WORKSHOP MENETE:

Bevezetés a valódi teák világába. Honnan származik a tea? Mitől fehér-, zöld-, vagy fekete egy tea? Hol hogyan fogyasztják? És hogyan fogyasszuk mi?

A víz hőfoka, áztatási idő, a tea minősége mind meghatározó. Hol rontjuk el leggyakrabban? Ezekre a kérdésekre fogsz választ kapni ebben a két órában. Ez nem csak egy előadás, hanem gyakorlatias, interaktív workshop, ahol minden résztvevő maga készíti el a kóstoláshoz a teákat, a kínai kungfu szertartás szerint, hagyományos teaeszközökkel.

A workshop második részében a végigkóstolt alapteákból és az ízesítőként felkínált virágokból, fűszerekből, gyógynövényekből és szárított gyümölcsökből mindenki összeállíthatja egyedi, saját ízlésének leginkább megfelelő teakeverékét, amit aromazáró papírtasakban, saját címkével ellátva haza is vihet.

 

Helyszín

Ételműhely gasztrostúdió
Szent István tér 6.
Budapest, 1042 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.facebook.com/etelmuhelygasztrostudio/

A jegyárak tartalmazzák a tea- és gyógytea bemutatót, 5 tételes kóstolót korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, a saját, helyszínen elkészített teakeveréket (50g), személyes tanácsadást és a tanfolyam anyagát nyomtatott formában.

Páros kedvezményes jegyek 13.000,- Ft/2 fő áron kaphatóak.

A tea programokra a helyek korlátozott számban érhetőek el a workshop kiscsoportos jellege miatt. A programokra minden esetben bejelentkezés szükséges!

Jelentkezés a tea programokra