Események betöltése

« Összes Események

5 kontinens teakóstoló – fehér és zöld teák

október 12 @ 17:00 - 19:00

7500Ft

BARANGOLÁS 5 KONTINENSEN ÁT, a teák világán keresztül.
Ízek, illatok, érzések, érzékek – ezt nyújtják a teák, amik segítségével gondolatban bárhova elutazhatunk. Ezen a délutánon üde, friss, fiatal fehér és zöld teákat fogunk kóstolni, a világ különböző tájairól.

A WORKSHOP MENETE: lépésről lépésre átbeszéljük a tea készítés fortélyait (5 aranyszabály), részletesen ismertetem a teatípusokat SZÁRMAZÁS és FELDOLGOZÁS szerint, valamint az ELKÉSZÍTÉSI módjukat. Öt különböző teát KÓSTOLUNK, két fehér teát és három zöld teát. Minden résztvevő maga készíti a teáit a KÍNAI GONGFU SZERTARTÁS TEAESZKÖZEI segítségével.

A workshop második részében a végigkóstolt alapteákból és az ízesítőként felkínált virágokból, fűszerekből, gyógynövényekből és szárított gyümölcsökből mindenki összeállíthatja egyedi, saját ízlésének leginkább megfelelő TEAKEVERÉKÉT, amit aromazáró papírtasakban, saját címkével ellátva haza is vihet.

Részvételi díj 7500 ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a kóstolt teákat korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, egy tasak egyedileg készített teakeveréket, frissítőt és teakekszeket.
Hívd el párodat vagy barátnődet is, és vegyetek páros jegyet 13000 ft-ért.

A férőhelyek száma limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Írj nekem a kapcsolat@teaprogramok.hu címre, ha szeretnél csatlakozni, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot:
https://www.teaprogramok.hu/jelentkezes/

Szeretettel és sok finom teával várlak!
xMariann

Részletek

Dátum:
október 12
Időpont:
17:00 - 19:00
Összeg:
7500Ft
Esemény kategóriák:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/489659874912743/

Helyszín

Ételműhely gasztrostúdió
Szent István tér 6.
Budapest, 1042 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.facebook.com/etelmuhelygasztrostudio/

A jegyárak tartalmazzák a tea- és gyógytea bemutatót, 5 tételes kóstolót korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, a saját, helyszínen elkészített teakeveréket (50g), személyes tanácsadást és a tanfolyam anyagát nyomtatott formában.

Páros kedvezményes jegyek 13.000,- Ft/2 fő áron kaphatóak.

A tea programokra a helyek korlátozott számban érhetőek el a workshop kiscsoportos jellege miatt. A programokra minden esetben bejelentkezés szükséges!

Jelentkezés a tea programokra