Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

5 kontinens teakóstoló és a virágos teák

április 16 @ 17:30 - 20:00

7500Ft

A már -már hagyományos 5 kontinens teakóstoló, fókuszban a virágteákkal, ehető virágszirmokkal.

Az alaptípusok mellett olyan virágteákat is fogunk kóstolni, mint a kínai hagyományú virágzó tea, rózsa tea, jázmin tea, ehető virágszirmok: bodzavirág, akácvirág, körömvirág.

A WORKSHOP MENETE: lépésről lépésre átbeszéljük a tea készítés fortélyait (5 aranyszabály), részletesen ismertetem a teatípusokat SZÁRMAZÁS és FELDOLGOZÁS szerint, valamint az ELKÉSZÍTÉSI módjukat. Öt különböző teát KÓSTOLUNK, különböző földrészekről. Minden résztvevő maga készíti a teáit KÍNAI TEASZETTEK segítségével, szertartás szerint.

A workshop második részében a végigkóstolt alapteákból és az ízesítőként felkínált ehető virágokból mindenki összeállíthatja egyedi, saját ízlésének leginkább megfelelő teakeverékét, amit aromazáró papírtasakban, saját címkével ellátva haza is vihet.

Részletek

Dátum:
április 16
Időpont:
17:30 - 20:00
Összeg:
7500Ft
Esemény kategóriák:
, , , , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/299930153981902/

Helyszín

Ételműhely gasztrostúdió
Szent István tér 6.
Budapest, 1042 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.facebook.com/etelmuhelygasztrostudio/

A jegyárak tartalmazzák a tea- és gyógytea bemutatót, 5 tételes kóstolót korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, a saját, helyszínen elkészített teakeveréket (50g), személyes tanácsadást és a tanfolyam anyagát nyomtatott formában.

Páros kedvezményes jegyek 13.000,- Ft/2 fő áron kaphatóak.

A tea programokra a helyek korlátozott számban érhetőek el a workshop kiscsoportos jellege miatt. A programokra minden esetben bejelentkezés szükséges!

Jelentkezés a tea programokra