Általános Szerződési Feltételek

Home / Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételek

A www.teaprogramok.hu oldal böngészésével és igénybe vételével a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a weboldal használatára és elérhető szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatást.

A szolgáltató adatai

Működteti: Kovács Tamás egyéni vállalkozó
Ügyvezető: Varga Marianna teaszakértő
Elérhetőség: kapcsolat@teaprogramok.hu vagy +36 20 2949 375
Telefonos ügyfélszolgálat ideje: hétfő-péntekig, 8-18 óra
Adószám: 66022028-1-33
Egyéni vállalkozói nyilvántartási száma: 30886085
Nyilvántartásba vevő hatóság: Okmányiroda Dunakeszi, 2120 Szent István utca 19.
Számlaszám: 10101346-22854100-01003002, Budapest Bank Zrt. (kedvezményezett neve: Kovács Tamás)
Tárhely szolgáltató: www.pcvilag.hu

Regisztráció

A legtöbb programunkon regisztráció nélkül is részt vehetsz, de más helyszíneken és partnerekkel közösen tartott programok esetén előregisztráció szükséges. Ezeket az eseteket mindig jelöljük az adott program aloldalán.

Fizetési lehetőségek

A teaprogramokon való részvétel ellenértékét kiegyenlítheted banki átutalással.
Számlaszám: 10101346-22854100-01003002, Budapest Bank Zrt. (kedvezményezett neve: Kovács Tamás)

Lemondás

Amennyiben 14 munkanappal az esemény előtt történik az Ügyfél részéről a lemondás, úgy a részvételi díj teljes összegét visszafizetjük, vagy lehetőséget biztosítunk egy másik rendezvény kiválasztására. Amennyiben a lemondás nem történik meg írásban a kapcsolat@teaprogramok.hu e-mail címen, akkor nem áll módunkban a befizetett összeget visszautalni.

Amennyiben a rendezvény a szolgáltató hibájából nem kerül megtartásra, úgy minden előre befizetett részvételi díjat maradéktalanul visszafizetünk.

Az Ügyfél jogai és kötelezettségei

Az Ügyfél, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett programon jogosult részt venni, és jogosult a leírt szolgáltatások igénybevételére, továbbá jogosult a programon megszerzett információk és tapasztalatok, és tudásanyag saját célú felhasználására.

Az Ügyfél, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett programon tényleges részvételre nem kötelezhető! Amennyiben azonban a résztvevő a programon nem vesz részt és előzetesen nem került lemondásra, úgy az ügyfél nem élhet pénz visszafizetési jogával, és nem kérheti a program utólagos megtartását.