Kosár

Nincs termék a kosárban.

Teakóstoló workshop

Szoktasd hozzá saját magad és családodat az egészséges, természetes teák fogyasztásához a cukrozott, egészségtelen üdítők helyett. Hogyan?
Gyere el egy tea tanfolyamra, és azonnal bevethető, hasznos tippjeimmel már másnap egy egészségesebb útra léphetsz.

Egyre tudatosabbak vagyunk az étkezéssel kapcsolatosan, de arra már kevesen figyelnek oda, hogy mit isznak. Pedig a napi 2 liter folyadék nagyon nem mindegy, milyen minőségű.

A teák nem csak természetesek, de nagyon sok jótékony hatásuk van, mind a valódi, mind a gyógyteáknak. De nem mindegy, hogyan készíted el.
Tanuld meg a helyes módszert, és hozzd ki a legtöbbet a teádból. Mert te is megérdemelsz naponta egy csésze tökéletes teát.


Miből áll egy tea tanfolyam?

1, elméleti részből:
- ahol megismered a főbb teatípusokat és teakultúrákat kontinensről kontinensre haladva
- megismered a különböző teák élettani hatását
- bevezetlek a gyógynövények/gyógyteák varázslatos világába
- megtanulod a tökéletes teakészítés főbb lépéseit: víz fontossága, megfelelő hőfok teatípusonként, áztatási idők
- eredeti kínai teaszettet használva minden kontinensről kóstolhatsz egy-egy prémium teát vagy teakülönlegességet

2, gyakorlati részből:
- ahol az általam biztosított 20 féle összetevőből, egyéni tanácsadással összeállíthatod a neked leginkább megfelelő teakeveréket, ami lehet élvezeti vagy gyógytea is.

A teaworkshop kiscsoportos jellegű, ideális létszám: minimum 5, maximum 15 fő. Az összes szükséges eszközt és teát mi biztosítjuk.

A program alatt a teafogyasztás korlátlan, minden szóban forgó teát megkóstolunk, a kurzus után pedig minden résztvevő saját teakeverékkel és a tanfolyam nyomtatott anyagával térhet haza.


=================================================================================================================================


2017/2. félév kurzusai:

Helyszín: KotyoGo kávézó, 1055 Budapest, Szent István krt. 21.                           

Időpontok:

2017. szeptember 22. péntek, 17.00-19.00 
Anyukák figyelem! Cseréld le a gyerek cukrozott üdítőjét egészséges, koffeinmentes teára. De hogyan? Milyen teát csomagolj a gyereknek az iskolába, ami egészséges, de meg is issza? Ezen a kurzuson kimondottan a gyerekeknek adható/ajánlott teákról lesz szó, 1 éves kortól kamaszkorig.


Részvételi díj: 4500 Ft/fő, vagy ha hozod a gyereket is, akkor családi jegy 6000 Ft /szülő+gyerek. 10 éven felüli gyerekeket várunk.


2017. október 25. szerda, 17.30-20.00
Őszi immunerősítő teák és gyógyteák. Torokfájás? Nátha? Influenza? Ezekkel a teákkal elkerülheted...
A tea tanfolyam második részében álomhozó párnát fogunk készíteni gyógynövényekből.


2017. november 19. vasárnap, 15.00-17.30
Melengető fűszeres teák, téli gyógyteák az egész családnak. Milyen gyógynövényt/ fűszert/ gyümölcsöt adjunk a teához, hogy az még melengetőbb legyen? Mit igyunk télen? Ezen a kurzuson előidézzük a téli, illatos, bekuckózós hangulatot.

 

2017. december 6. szerda, 17.30-20.00

Mikulás, Karácsony. Teák az ünnepi asztalon.Vendégváró tippek, receptek, illatok és garantált ünnepi hangulat.Helyek korlátozott számban elérhetőek a workshop kiscsoportos jellege miatt. Ezért bejelentkezés szükséges az alábbi, Jelentkezem gombra kattintva vagy az info@teatervezo.hu e-mail címen. Kérlek, írd meg, melyik időpontra jelentkezel.

Részvételi díj: 3.900 Ft/fő  vagy ha hozol valakit magaddal, akkor a páros jegy 7.000 Ft/2 fő,
mely tartalmazza a tea- és gyógytea bemutatót, 5 tételes kóstolót korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, a saját, helyszínen elkészített teakeveréket (50g), személyes tanácsadást és a tanfolyam anyagát nyomtatott formában.

További időpontok: előre egyeztetett időpontban és helyszínen, igény szerint, 5- 15 fős csoportoknak, szakmabelieknek, teázóban- kávézóban- bisztróban dolgozóknak, lánybúcsúra, vagy csak baráti társaságnak. Részletekkel keress az info@teatervezo.hu vagy a kapcsolat@teaprogramok.hu elérhetőségemen.

=================================================================================================================================


FŐZŐISKOLÁK, ahol oktatok:


Bourbon Kreatív Élmény konyha, 1148 Budapest, Fogarasi út 45-51. II.e.             

Időpontok: havi egy alkalommal


Részletek és jelentkezés: http://www.bourbonkonyha.hu/


=================================================================================================================================

Paleo Főzőiskola, Székesfehérvár, Pozsonyi út 1.                            

Időpontok: alkalmanként


Részletek és jelentkezés: http://www.paleofozoiskola.hu/


 


=================================================================================================================================

 

***A Teakurzus ajándékba is adható. A kupon egy évig felhasználható. A kupon megvásárolható a képre kattintva!

Várlak szeretettel valamelyik kurzusomon, remélem, hamarosan találkozunk, teázzunk együtt!