Adatvédelem

Home / Adatvédelem

Adatvédelem

A Teaprogramok weboldal használata során megadott személyes adataidat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeljük.
Az irántunk tanusított bizalmad fontos a számunkra, ezért maximálisan tiszteletben tartjuk személyes jogaidat. A Teaprogramok oldal garantálja, hogy adataidat csak saját célra használja fel, azokat nem teszi közzé, és harmadik személy részére nem adja át.

Adatkezelés

Az adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások alapján kerül sor. A hozzájárulást az egyes adatkezelések tekintetében a honlap használatával, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adod meg.
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-116889/2017.

Hírlevél

Feliratkozás esetén (melyhez csak email-címedet és a nevedet szükséges megadnod) havi rendszerességgel tájékoztatunk e-mailben változó termékkínálatunkról, újdonságainkról, kedvezményes árú termékeinkről. Neved, email-címed kezelésére, valamint hírlevelek küldésére vonatkozó beleegyezésedet bármikor visszavonhatod a “Leiratkozás” link segítségével.

Módosítás

A Teaprogramok.hu fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi nyilatkozatot szükség esetén, előzetes értesítés nélkül egyoldalúan módosítsa.